vineri, 27 august 2010

Intre doua lumi

Pendulez de ceva vreme intre doua lumi...O lume ''veche'' a copilariei,a parintilor,a orasului natal si o lume ''noua'',cea de aici din Iasi...Am trait oarecum separat,pe rand,in fiecare din ele... M-am bucurat de tot ce mi-au oferit ele si,atat timp cat era bine,m-am multumit...Acum neputinta parintilor e din ce in ce mai mare...ma vor acolo langa ei pentru o vorba,pentru o mana de ajutor...Distanta a devenit atat de mare...si,adevarul este ca nu ma pot imparti.E nevoie de mine si aici si acolo...E o disputa tacita intre cele doua parti,disputa ce ma macina....Locul meu...unde e locul meu? Oboseala ma doboara seara de seara si inca nu am inceput scoala...Nu stiu cum ma voi descurca....Greul e la inceput...Doamne,ocroteste-i pe parinti! 

8 comentarii:

Manole spunea...

Astea sunt momente de neputinta care-ti sfasiaza sufletul. Din pacate nu te poti clona. Si o parte si alta ar trebui sa aiba si fata de tine putina intelegere cel putin pe masura sentimentelor pe care le ai tu fata de ei.

Manole spunea...

scuze, sfasie

elite spunea...

Da Mestere ai dreptate...lupta cea mare se da in sufletul meu...

Iuliana spunea...

Dumnezeu sa te intareasca! Sunt alaturi de tine cu ganduri bune!

angi spunea...

O să reușești tu cumva să împaci cele două lumi de care ești atât de atașată!
E greu!...cunosc sentimentul...

Dana spunea...

Sa dea Dumnezeu sa fie bine!!!
Te vei descurca foarte bine,asa cum faci tu intotdeauna!

elena marin-alexe spunea...

Lasă-ţi vălul peste trecut şi da putere prezentului.Poţi!

Iuliana spunea...

Draga mea Elite, iti doresc un nou an scolar plin de bucurii, satisfactii, sanatate, rabdare si putere sa treci peste toate nedreptatile ce vi se fac de catre ... stim noi cine.

Mii de pupici de la Bucuresti. Ai si o dedicatie pe blogul meu.

Ma inclin in fata dvs., doamna profesoara!