Dragii mei, se apropie Anul Nou si, pentru noi cei care stam acasa, nu ne permitem restaurante luxoase ,vacante de mii de euro, azi e zi de bucatareala.Asa ca m-am gandit ca impreuna sa realizam masa virtuala de REVELION. Fiecare aduce ce poate si ce stie mai bine sa faca. Astept propunerile voastre.Eu va invit la o
Salata cu piept de pui
Salata verde taiata,ceapa rosie taiata rondele, 1 castravete taiat felii subtiri, 1 piept de pui,o cutie ciuperci prajite putin, 1 ardei rosu.Toate aceste ingrediente se amesteca bine intr-un vas.Peste ele se adauga sosul facut dintr-o lingura de mustar,sare,piper,4 linguri ulei,suc de la o portocala.
Pofta buna si spor la treaba!
6 comentarii:
Preparatele mele sunt cele tradiționale, așa că nu mai scriu rețetele.
O salată de crudități nu strică , pe lângă atâtea produse cu carne-morcov, măr, gulie, ridiche, sfeclă roșie- toate rase, busuioc, zeamă de lămâie, ulei de măsline , garnitură, după preferință!
Petrecere frumoasă!!
Gina,multumesc frumos!Reteta o voi pastra si o voi pune in aplicare cat de curand.
La multi ani, doamna profesor!
La multi ani, femeie minunata!
Un 2011 cu mii de impliniri si cu vise devenite realitate!
Cu stima,
Cora
Eu am facut un sufleu de conopida, pentru a ne mai "curata" de carnaraia pe care am tot mancat-o de la Craciun incoace. Reteta e simpla: conopida fiarta, sos Bechamel si branza rasa, puse toate la cuptor.
Pofta buna la toate bunatatile pe care le-ati gatit!
Un an nou cat mai frumos si mai bun!
noi am făcut cuiburi de foetaj umplute cu bacon şi măsline, icre, ton şi porumb; pastă de brânză cu maioneză, fripură de vită cu sos de bere şi o super prăjitură cu fulgi de porumb (pe asta am făcut-o eu singură, îs tare mândră :-)) Totul e asezonat cu vin rose!
sper că e ok pentru masa ta virtuală de revelion :-)
La mulţi ani, Elena! Să dea Dumnezeu ca 2011 să fie un an bun! :-)
LA MULTI ANI! Sa va dea Domnul sanatate si zile imbelsugate, fericire si noroc! Cu drag, Dana T.
Trimiteți un comentariu