vineri, 15 aprilie 2011

VACANTAAA !!!

   O lupta permanenta cu timpul....asta am trait in ultima perioada...De vorba cu mine, de vorba cu voi...am amanat..Nici nu v-am mai citit...Un amalgam de activitati in care m-am implicat mi-au redus timpul liber la limita bunului simt...Am participat la simpozioane, sesiuni de comunicari, concursuri....fiecare sambata a fost dedicata unui concurs....si...am obosit...Am obosit sa ma grabesc mereu..sa ma uit la ceas...sa simt ca nu mai apuc sa fac ba una ,ba alta...
  Azi plec in excursie in Maramures...Mi-e drag Maramuresul ! Si afara,ploua ..ploua...Sper sa-mi incarc bateriile, sa ma intorc cu bine si sa apuc sa va povestesc cate ceva.

3 comentarii:

judy spunea...

Iti doresc sa petreci o vacanta de vis....sunt convinsa ca Maramuresul iti va placea....eu ador Maramuresul(oare pentru ca sunt morosanca???...nu...pentru ca este Superb)!!Iti doresc numai bine!!!

radiowhisper.com spunea...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

angi spunea...

Sa-ti incarci bateriile si sa te intorci cu multe,multe povesti!
Odihna si vacanta placuta!