vineri, 21 februarie 2014

Va multumesc!

     E liniste in jurul tau...incerci sa treci peste problemele zilnice cu usurinta cu care un fluture zboara din floare in floare. Stii ca poti, ca vrei, ca ai, ca trebuie...
    
      Deodata vine furtuna....lumina se transforma in intuneric, zambetul in lacrima, simti ca nu mai poti, ca nu mai vrei, ca nu mai ai, ca totusi trebuie...Trebuie sa te ridici, sa te agati de ceva...trebuie sa asculti, sa astepti, sa hotarasti, sa supravietuiesti...Printre lacrimi, privesti nepasator in jurul tau, te uiti si nu vezi nimic, nu simti nimic. 

    Te simti singur si totusi nu esti...vocea sugrumata de emotie a mamei care nu stie ce sfat sa-ti dea....telefonul Danei care nu a incetat sa sune in nici macar una dintre aceste zile, prietenii mei care m-au ascultat cu rabdare, temandu-se sa-mi dea sfaturi, colegele care au plans alaturi de mine, Eluta mea draga care s-a asezat in fiecare zi pe scaunul de langa mine  asteptand cuminte sa-mi deschid sufletul, copilul meu care a trait aici cu mine aceeasi furtuna, cunostinte care s-au rugat pentru mine si au plans, pentru simplul fapt ca sunt un om bun, elevii mei care s-au straduit sa nu ma necajeasca...

    Atatea forte, ganduri bune indreptate spre mine incat ma intreb daca le merit, daca eu, la randul meu as fi putut face la fel pentru ei...Va multumesc tuturor, ii multumesc lui Dumnezeu ca existati!

2 comentarii:

Dana spunea...

Meriti toata sustinerea noastra!!Esti un om deosebit,cu coloana vertebrala si chiar esti iubita de toata lumea cu care interactionezi!

Anonim spunea...

Eu iti multumesc ca existi, om bun cu suflet frumos! Ma simt adesea neputincioasa in fata durerilor oamenilor pe care ii iubesc, insa stiu ca daca zambim cu iubire si ascultam suferintele celor dragi le e mai usor sa treaca peste! Imi doresc ca tot ce ne doare azi... maine sa ne intareasca....imi doresc ca tie- om drag si bun - sa-ti rada chipul de fericire...Te iubim si te pretuim, draguta noastra! Ella (+Alex+Mihai)