vineri, 7 august 2009

Din nou acasa

Am revenit prieteni dragi din excursie .Dupa cum observati am pornit la drum plini de veselie.49 de suflete moldovene care doreau sa revada Costinestiul.Am plecat la ora 0.00 si am ajuns la 11.00 in Costinesti.De la Constanta la Costinesti am facut 2 ore...dar parca mai conta!Nimeni nu a inchis un ochi..Am cantat,am ras...Ne-am cazat pe rand,ca nu erau toate camerele libere si,la ora 13 toata lumea era pe plaja. Filmuletul este de la plecare,cand s-a cantat pentru proprietarii pensiunii care ne-au condus cu drag,dar cam asta a fost atmosfera. Pensiunea avea exact conditiile pe care le garantasera.Pentru niste turisti nu foarte pretentiosi a fost super. Fiecare camera avea 2-3 paturi,baie cu dus,tv,frigider si cine dorea putea utiliza internetul.O terasa unde trona un balansoar urias a fost pe placul intregului grup. Am avut la dispozitie masa de tenis,biliard,remy.Bucataria,dotata cu tot ce se putea ne-a stat in permanenta la dispozitie.Nu s-a uitat nimeni la ea in primele zile cand buzunarele erau pline,apoi, era rand.Preturile in statiune erau destul de mari dar,nu te mai uiti ca esti in vacanta...Cam atat pentru azi.

7 comentarii:

CORA spunea...

Ce-mi vad ochii? Niste copii fericiti, alaturi de o profa super tare! Ma bucur enorm ca v-ati simtit bine! Cum "ati petrecut" cutremurul? :D

elite spunea...

Cora,doar o parte mica,mica dintre noi l-au simtit.Oricum el a declansat niste valuri super care au facut deliciul turistilor.

INCERTITUDINI spunea...

Bine - ai revenit,Elite!
Dupa cate vad, a fost grozav!
Cand esti intre copii, nimic nu mai conteaza!
o seara linistita!

elite spunea...

Multumesc Gina!Am avut si griji ca altfel nu se putea dar,a fost ok.

Ana-Maria spunea...

Tare fain...se pare ca oboseala nu a mai contat!

Manole spunea...

Bine ai revenit! :)

Dana spunea...

OFFFF CE DOR MI-E DE TINE!!!!BINE -AI VENIT SA MAI AM CUI MA PLANGE!

http://vorbimromaneste.wordpress.com/