duminică, 8 august 2010

File de vacanta

M-am intors de ceva vreme de la mare...Oarecum dezamagita de goliciunea teraselor,de mizeria apei si a plajei,de preturile exorbitant de mari vizavi de calitatea produselor oferite,am incercat sa ma fac ca nu vad,ca nu simt...Norocul a venit si de aceasta data de la copii...ei au molipsit cu tineretea lor toata pensiunea...Raman la ideea ca la munte e mai frumos decat la mare,ca hotelierii de la munte se implica mai mult in tot ceea ce se numeste turism.


Intoarsa acasa,abia am reusit sa-mi spal hainele ca am si primit musafiri....Am colindat spitalele Iasului in cautare de medici,de solutii pentru fratele si cumnata mea.Diabetul pot spune ca a pus stapanire pe fratele meu,il sufoca pur si simplu cu agresivitatea lui...cumnata a fost diagnosticata si ea tot cu diabet.Recunosc,nu prea am avut treaba cu spitalele,cu boala...am ramas neplacut surprinsa de cauzele multiple generate de diabet ....Timp de cateva zile fratele meu a cheltuit o caruta de bani...nu vreau sa comentez dar imi pot spune un gand ascuns cine nu are bani,nu are nici o sansa.Maine ,vine din nou la Iasi pentru internare....

Caldura este insuportabila si in casa si afara...nu stii unde sa mai stai pentru o gura de aer respirabil...la bucatarie este..iadul si totusi trebuie sa gatesc....din pacate....

O zi linistita dragii mei!

6 comentarii:

Iuliana spunea...

Bine ai revenit, Elite!

Multa sanatate pentru fratele si cumnata ta! Sa dea Dumnezeu sa gaseasca doctori buni, omenosi si priceputi! Daca vrei, imi poti da numele lor de botez sa ma rog in fiecare saptamana cand merg la Sf.Maslu. Este o slujba foarte buna pentru cei cu probleme de sanatate.

Doamne ajuta!

elite spunea...

Multumesc Iuliana!Numele lor de botez sunt Valentin si Mariana.

Manole spunea...

Elite, imi pare rau de vesti. Da din pacate, cine nu are bani, nu prea mai are si zile. Diabetul nu-i boala cea mai grava din lume, insa e parsiva. Sanatate multa le doresc din toata inima!

Dana spunea...

Iubita....bine-ai revenit!
Chiar ma gandeam cand o sa mai scrii!!
Multa sanatate fratiorului si cumnatei!
Poate ne mai intalnim la o poveste...

elite spunea...

Mestere,multumesc!Diabetul este boala la moda...daca n-o tii in frau e naspa!

Danilica,oricand!

Iuliana spunea...

Gata, i-am preluat pe Valentin si Mariana pe listele mele cu care merg la slujbe. Ieri am fost la citirea Acatistului Acoperamantului Maicii Domnului si au fost cititi in rugaciune. Stiu ca tu nu prea esti cu aceste lucruri, dar crede-ma ca le fac foarte bine rugaciunile bisericii. Sanatate multa tuturor!

http://vorbimromaneste.wordpress.com/