duminică, 19 septembrie 2010

Bun gasit!

Am fost pe punctul de a renunta la blog...Am simtit ca pe unde este inutil,ca parca prea mi-am pus viata pe o fila alba si,cu sinceritate am ras si am plans alaturi de voi...Poate unii se bucurau atunci cand lacrimile imi navaleau privirea,poate altii isi frecau mainile atunci cand nu izbuteam ceva...Multi se ascund in spatele unui pseudonim,povestesc intamplarii proprii care par ale altora...iar eu...eu am umplut virtualul de real...de sinceritate...Da...chiar renuntam daca nu intram zilele trecute sa citesc randurile lasate de iuliana...atunci am inteles ca pentru unii dintre voi am insemnat ceva,ca randurile si faptele mele au fost un exemplu...au fost acel altceva pe care ni-l dorim in viata...
Asa ca pornesc din nou la drum alaturi de voi prieteni vechi si noi ramand aceeasi Elite profa de mate, diriginta anul acesta la o clasa cu 32 de bobocei!

8 comentarii:

Judy (Erzsébet Iudith Fat) spunea...

Ma bucur mult ca ramai!
Sa ai un an plin cu satisfactii!!!

angi spunea...

Sa ai parte de clipe cat mai frumoase langa acesti bobocei!Putere de munca si impliniri in noul an scolar!
Bafta si bobocului de acasa!

Ma bucur ca ramai alaturi de noi,prietenii tai virtuali,dar reali de sinceri.:)

elena marin-alexe spunea...

Bine ai revenit si e bine sa ramai asa cum esti: sincera.

Cristian Pirvu spunea...

M-am intors si eu. Si iti spun ceea ce mi-am spus si mie ... Blogul e al tau si e modul tau de a te manifesta. Noi, cei care trecem pe aici, mai vizibili sau mai putin vizibili, traim alaturi de tine si problemele tale si ale noastre. Succes in continuare si cu noua grupa de boboci!

elite spunea...

Va multumesc prieteni dragi!

INCERTITUDINI spunea...

Bine ai revenit, Elite!
În ce mă privește, poți conta pe încă o persoană sinceră!
Incertitudinile mele au numele real!!
Un an frumos ție, familiei, bobocilor și pescarilor din preajmă!!!
p.s. ieri am pus mâna pe undiță, pentru prima oară. N-am prins nimic.Mi-am făcut curaj, am zis că bate vântul..

Iuliana spunea...

Oh, Doamne! Elite, m-am bucurat enorm sa aflu ca acele randuri pe care ti le-am dedicat la mine pe blog au avut darul de a te face sa continui.

Pentru mine esti prima prietena virtuala. Cand m-a ajutat Cristi Pirvu si mi-a facut blogul, eram foarte, foarte boboaca. Intram doar la el pe blog si vedeam ca cineva numita "Elite" ii lasa mereu comentarii simpatice. L-am intrebat cine este si mi-a explicat...

Am inceput sa intru si la tine pe blog si astfel mi-ai devenit prietena. Cand lipseai mai multe zile de pe blog, imi lipseai... Admiram mult sinceritatea ta si mai ales talentul tau de a fi dascal. De obicei, mai toate profele de mate sunt...naspa :) Tu esti o mare exceptie.

Sper sa te citesc inca mult timp de acum inainte! Pastreaza-ti sinceritatea, ignora-i pe cei care nu o apreciaza sau te invidiaza!

Te sarut si te imbratisez cu drag!

DoarATAT spunea...

Bună Ziua !
Doamnei elite !
~
Eu ... am fost clonat şi ÎNCĂ sufăr, căci acea Clonă a mea, deşi se pare că a "dispărut" ÎNCĂ "lucrează" prin EFECTELE pe care le-a produs în Blogosferă (şi nu numai !).
~
Doamnă profesoară !
Acest Blog, ESTE un Proiect ! Este ... proiectul dvs. Deja (probabil) are ramificaţii serioase ... în "structurile" dvs. naturale (Inimă, Simţuri, Mental, Suflet). Îl puteţi continua, ori abandona ... indiferent de ce ZICEM "noi" ... cei care uneori vă "deranjăm" comentând !
Totuşi, vă recomand (în caz că nu aveţi) să introduceţi moderare la comentarii !
Mult mai importantă este FAMILIA !
~
Cornelius, :)

PS: ... Să vă bucuraţi de Un Sfârşit de An Minunat ! Vă doresc Un AN NOU bogat în realizări benefice pentru dvs., Familiei şi celor dragi ai dv., tuturor prietenilor dumneavoastră ! De asemenea, tuturor cititorilor dvs., prezenţi şi viitori ! ~,

http://vorbimromaneste.wordpress.com/