duminică, 29 septembrie 2013

Am doar 18 ani !.....

In urma cu 18 ani, pe vremea asta, ma pregateam sa intru in operatie...Nu-mi era frica, nici emotii puternice nu aveam...O liniste imi cuprinsese fiecare celula...nu stiam ce va fi, baiat sau fata dar, in sufletul meu simteam ca e fata...M-am inselat...cand am auzit "aveti un baietel" am zambit gandindu-ma la sotul meu, la bucuria pe care i-o va produce aceasta veste, apoi, un tremur puternic a pus stapanire pe mine, spre nelinistea medicilor...a trecut...asa cum au trecut iata, 18 ani...
Au fost 18 ani frumosi dar, ca la fiecare dintre noi, cu greutati, impliniri si dezamagiri, sperante, vise implinite si nu prea, promisiuni tinute sau amanate, teme, lectii, pescuit, discutii interminabile despre cum vorbim, mancam, dormim....Singura, sau aproape singura, am incercat sa fac fata celei mai importante provocari din viata mea: Madalin !
Vazandu-l aseara, inconjurat de prieteni, in centrul atentiei, fericit pana in varful pantofilor, am fost mandra de el, de hotararile pe care le-am luat pentru el si impreuna cu el.
N-am permis celor 18 ani sa se astearna peste zambetul si sufletul meu si am retrait alaturi de el si de oamenii dragi mie un eveniment de neuitat!

4 comentarii:

Dana spunea...

Un eveniment de neuitat ,intr-adevar!!!Aseara toti am avut 18 ani!
A fost fff frumos !!

Anonim spunea...

Accesati flysky.ro!Veti gasi aici o multime de variante ieftine de zbor!Eu am cumparat si am fost foarte multumita!

INCERTITUDINI spunea...

Scuze ca vin cu asa mare intarziere la bucuria ta, Elite!

Sa fiti fericiti, sanatosi si mereu IMPREUNA! chiar daca, fireste, fizic , lucrurile nu stau asa.

Mult noroc si succes fiului tau, multa liniste si sanatate mainii care a impins leaganul!!

elite spunea...

Multumim Gina!