vineri, 10 aprilie 2009

M-au invadat virusii !

Ca si cum virusii de raceala captati de Madalin si preluati de mine cu o viteza extrem de mare nu erau suficienti,iata ca si calculatorul meu da semne...si,cam stiu de unde...Va povestesc si pentru amuzament dar si pentru a nu repeta greseala mea.

In urma cu vreo doua saptamani pe adresa de mess primesc de la un anume"Sandu Jimbo" un mesaj de genul "sunt interesat de o relatie serioasa,bazata pe respect si iubire;nu conteaza trecut,nu conteaza prezent,conteaza doar viitorul".Am ras cu lacrimi,am dat"delete' si am crezut sincer ca e o greseala....Gresit !Cutia mea de mailuri s-a umplut de :"Sandu Jimbo,iti cere prieteni,iti trimite un trandafir,o felicitare,un zambet etc,etc....Am tot dat delete pana cand,m-am hotarat sa-l rog respectos pe distinsul nume de clown sa renunte...ei aici e partea frumoasa..cu un simplu click,am luat un virus mic....am scris mic doar ca sa rimeze ca in rest ,e mare rau...Mi-au spus cunoscutii ca au primit mesaje de la mine cu textul:"vrei sa vezi cum m-am tuns?"si eu n-am mai trecut de ceva vreme pe la coafor...cand eram pe blog si citeam cu atentie ceva,pac se intrerupea...sper sa fi rezolvat acum,iar daca am provocat neplaceri cuiva,scuze.

In rest,Mada e mai bine,eu mai rau pentru ca tusesc si-mi curge nasul,ochii, dar,prefer sa fiu eu in locul lui.Va doresc o zi buna si,multumesc inca odata pentru caldura pe care mi-ati transmis-o ieri!

9 comentarii:

starsgates spunea...

văd că la tine tropăie viruşii nu glumă.:))
Sănătate multă atât ţie cât şi...calculatorului.:)

Dana spunea...

Ma bucur ca Mada e mai bine ,dar tu.........
Eram la Mester in vizita si,cand i-am trimis comentariul meu,concomitent cu mine l-ai trimis si tu!!!
Chiar ca e culmea......dar si calculatorul meu merge cam naspa si nu am putru lua legatura imediat cu tine ca sa comentam chestia asta...
O zi minunata sa ai iubita si...gata cu raceala si cu orice virus!!!!

Manole spunea...

Iote la ea!
Acum cand e de curatenie...si gospodareala...te captusisi???
Sanatate iti doresc Elite!
Va rog sa va faceti bine, mai intai tu si mai apoi calculatorul!!!!

pescarusul argintiu spunea...

Trebuie sa avem atentia marita si ochii in patru, ce-ai patit tu, Elite, se poate intampla oricui.
Neplacuta situatie, probabil ca acele editari de pe blog care spuneai ca-ti disparusera, de aici isi aveau cauza, in mesajul deplasat al virusului "Sandu Jimbo"...
Important e ca Mada si cu tine sa va insanatositi repejor, ca pana la urma agresiunile din calculator se vor rezolva cu un Antivirus puternic, in ultima instanta.
O zi aromatizata din plin cu ceaiuri fierbinti si eficiente, care sa-l goneasca definitiv pe "Hap-Ciu"!

INCERTITUDINI spunea...

Elite, stai departe de sandel; de raceala scapi cum ai procedat si pana acum;
Insanatosire grabnica!

Paul spunea...

Sarbatori Fericite si un Paste linistit!

Manole spunea...

Ce mai face doamna cu virusi? :)

elite spunea...

Dragii mei,tusesc si stranut asa ca..in zilele bune.In rest,ma simt excelent!N-am facut nimic prin casa dar,sa zicem ca mai am timp!In rest, vad ca "Sandel"m-a lasat in pace...Toate cele bune!

Manole spunea...

Elite, da' fara virusi, cu nas cu tot...se poate sa nu faci nimic prin casa???
DA, iti spun eu! :))))

http://vorbimromaneste.wordpress.com/