luni, 15 iunie 2009

Cautari....

Nu aveti impresia ca viata noastra este o cautare permanenta?Mereu suntem pusi sa facem la stanga ori la dreapta,mereu mai dorim ceva spre a ne implini si atunci..cautam Cautam mai intai sanul mamei pentru a ne hrani...cautam o jucarie preferata...un prieten,doi,trei... cautam o scoala potrivita si chiar un invatator potrivit..cautam o materie preferata care mai tarziu sa ne aduca satisfactii..cautam carti si filme preferate,actori si sportivi(echipe)langa care sa traim momente de intensitate maxima...cautam un iubit,apoi un sot....cautam o casa,un loc de munca si apoi un medic genicolog care sa ne asiste la nasterea copiilor proprii...Cautam in fiecare vorba a partenerului blandetea si iubirea de inceput,cautam in privirea lui acea lumina care-i strabatea chipul la primele intalniri...Cautam linistea si odihna...Cautam siguranta in ziua de maine...
Azi ce cautati?

6 comentarii:

Ana-Maria spunea...

Ai dreptate:intreaga viata e o cautare si invatam cat traim...e ca o scoala...
Eu,chit ca treburile sunt cam incurcate la noi,caut vacanta,o astept si suspin dupa ea...si pana si pielea mea striga "vreau vacantaaaaaaa!!!!" - sa sti ca-s cu biscuitele pe conducta de apa calda,nush de unde atata optimism si energie pe mine...:-D

elite spunea...

Asta este foarte bine Ana Maria

Geanina Codita spunea...

sincera sa fiu, fara acesta cautare viata nu ar mai avea atata prospetime, Mie imi place aceasta cautare permanenta, interesant este ce descoperim dupa atata cautare.o saptamana frumoasa , draga prietena!

Cristian Pirvu spunea...

Suntem pe aceeasi lungime de unda. Viata este o permanenta cautare (spui tu) si un permanent sir de alegeri/decizii spun eu.

De 4 zile (ultimele 2 fara internet), schitez cateva idei si postul capata forma pe baza ideii ca viata e decizie. Si da ... Viata e si cautare!

INCERTITUDINI spunea...

Cautam, gasim, ne vin alte idei, cautam implinirea, gasim - mai mult sau mai putzin, mergem inainte, ca altfel nu se poate. Ba da- mai si batem pasul pe loc. Cine shtie?

elite spunea...

Geanina si mie imi place sa caut,sa gasesc...

Ma bucur sa te stiu "pe aceeasi lungime de unda" prietene dar,nici nu se putea altfel

Gina eu sunt rac daci stiu cum s-o iau inapoi sau sa bat pasul pe loc.

Va doresc o zi minunata!

http://vorbimromaneste.wordpress.com/