miercuri, 22 iulie 2009

Care este menirea mea?

Nu cred in alta viata!Pentru mine aceasta viata pe care o am acum,pe care o traiesc bine sau rau,in care rad sau plang,in care imi caut fericirea si implinirea este singura...Ce este sufletul?Acel ceva ce se presupune a se ridica la ceruri...Poate asa o fi dar...eu tot nu cred..de vina e poate meseria sau poate lipsa unei credinte puternice..nu stiu exact
Ce pot spune despre menirea mea ?Mai nimic.Si atunci am cautat informatii.Iata ce am gasit:
Destinul (Nodul Nord Lunar, numit şi sensul vieţii sau menirea în viaţă), un punct matematic aflat în continuă mişcare pe cer, ne ajută să decodificăm atât bagajul emoţional şi de experienţe cu care venim în această lume (oglindit de către poziţia Nodului Sud, aflat la 180 grade faţă de Nodul Nord), cât şi sensul vieţii, locul spre care ne îndreptăm, experienţele pe care trebuie să le acceptăm şi să le trăim, pentru a urca pe scara evoluţiei propuse în această existenţă (sugerate de către poziţia Nodului Nord în tema natală).
Iar eu fac parte din :

Nodul Nord in Pesti- Nodul Sud in Fecioara

In viata anterioara ati trait rigid si materialist, metodic si mult prea minutios. Traiati intr-un univers structurat perfect, in care va conduceati viata intr-un mod maniac si egoist. Ati judecat oamenii prea critic, de aceea acum trebuie sa dati dovada de multa toleranta. Nu ati avut curajul sa va asumati sentimentele si emotiile, cautand mereu latura corecta, rationala a lucrurilor. Ati gresit cautand perfectiunea in ceilalti si cultivand-o la voi cu orice pret.

In aceasta existenta trebuie sa invatati sa renuntati la conceptiile materialiste pentru a deveni mai sensibil. Trebuie sa invatati puterea credintei, deschideti-va la nivel spiritual asa ca utilizati-va mai mult inspiratia si imaginatia pentru a va impartasi sentimentele. Aveti adesea probleme de natura emotionala si chiar sexuala. Menirea actuala este dezvoltarea spirituala, pentru care trebuie sa acumulati cat mai multa experienta si cunostinte la nivel spiritual. trebuie sa deveniti deschis spre lucruri inexplicabile. Nu va mai pierdeti in amanunte. Veti constata adeseori ca gandirea rationala nu vi se potriveste, ci trebuie sa va bazati si pe intuitie. Veti ajunge adesea la conflict cu cei din jur pentru ca nu intotdeauna ideile dv. vor gasi sprijin din partea celorlalti. In a doua parte a vietii va veti apropia mai mult de latura spirituala a vietii, cautand, incetul cu incetul, chiar izolarea pentru a va atinge acest tel si a desfasura o activitate de creatie. Desi va veti afirma in domenii artistice, societatea insa nu va va recunoaste meritele.

Ce parere aveti?Mai multe informatii pe

http://astromagia.radiolynx.ro/astrele-pentru-tine/zodiile-si-menirea-ta-in-viataastrologia-nodurilor-lunare

8 comentarii:

starsgates spunea...

Consider că nimic nu e întâmplător şi fiecare se naşte cu un anumit scop.:)

Dana spunea...

Nici nu stiu ce sa spun...Nici eu nu cred intr-o alta viata desi mi-as dori cu disperare sa pot crede...
De vina e poate timpul in care am crescut...nu stiu

dana t. spunea...

Alta existenta ? Una anterioara?Doar "deja vu"-urile imi dau de gandit.Cert este ca nimeni nu-ti garanteaza o alta viata, asa ca... asta trebuie traita frumos, draga Elena. De azi voi incerca sa schimb ceva ....aleg sa traiesc ca si cum fiecare zi ar fi ultima.

CORA spunea...

Eu-s nitel mai "indoctrinata" si chiar cred in invataturile crestine. Si nu din naivitate am ajuns sa cred, ci pentru ca am simtit pe propria-mi piele ajutorul lui Dumnezeu. Menirea noastra nu stiu daca sta scrisa undeva, cred ca mai degraba ne-o construim, in functie de evenimentele vietii noastre si de oamenii pe care ii intalnim. Cu alte cuvinte, menirea ta nu ar fi niciodata sa il ajuti pe Vasilica sa invete teorema lui Pitagora, daca Vasilica nu ar fi din Iasi. - exemplul e fortat, evident, dar cred ca e ilustrativ. O zi de milioane sa ai!

pescarusul argintiu spunea...

Menirea ta se cladeste zi de zi, Elite, cu pasiunea, nobletea si entuziasmul ce te caracterizeaza!
Si mai putem adauga un corolar la aceasta menire: aceea de a ne captiva pe noi, cu gandurile si scrierile tale!
Ca aceasta postare inedita, ce ne pune pe jar licuricii mintii...

elite spunea...

Stars,sunt perfect de acord cu tine!

Danilica,timpul,vremurile...

Dana,asa sa faci!

Cora,e un punct de vedere!

Pescarusule, se putea sa nu gasesti tu forma prin care sa ajungi la sufletelul meu?Multumesc!

Manole spunea...

Dadui si io un ochi p-acolo...hmm, n-am prea fost cuminte in viata trecuta...nah!

INCERTITUDINI spunea...

Am multe incertitudini. Cred in Dumnezeu. Imi pun intrebari. De toate felurile. Uneori gasesc raspunsuri. Alteori, nu.
Si tot asa.
Imi place sa citesc mult ,pe tema asta a legaturilor noastre cu tot ce ne inconjoara.
Cand am citit" Adam si Eva" , a lui Rebreanu, am trait un fel de revelatie.
Oricum , viata noastra nu cred ca este ointamplare, cum nimic pe lume nu este intamplator>
O seara frumoasa, Elite!

http://vorbimromaneste.wordpress.com/