marți, 25 august 2009

Despre cine?Despre ce?

Zilele acestea,m-am tot gandit sa scriu ceva frumos,interesant,amuzant...Dar,ori lipsa de inspiratie,ori monotonia zilelor acestea m-au oprit.Nimic nu era demn de "Elite"...
Ce-as putea sa spun?Sfarsitul de saptamana m-a gasit cu musafiri...am colindat Iasul cu a mea cumnatica de la Rm.Sarat.Am probat pantofi,inele,cercei,haine,cojoace...Am fost la pizza...Baietii evident si-au facut veacul la pescuit.Duminica am organizat o masa oarecum festiva cu sampanie,inghetata,prajituri si multe vase ce au trebuit spalate.
In alta ordine de idei am fost la bacalaureat.Am "pazit"...desi nu fac mare lucru ,acest ritual al supravegheatului ma oboseste enorm. Si,poate nu in ultimul rand am inceput meditatiile.Degeaba am explicat eu ca nu-i graba,ca e inca vacanta ei au dorit ..sa-si prinda locul. Cam astea ar fi zilele mele...cand mai bune,cand mai rele,vorba cantecului.Sa auzim de bine!

8 comentarii:

Ana-Maria spunea...

Mai un pic si incepe scoala...!!!!
Bine ca iti place si ai rabdare la mers la shopping.Pentru mine chestia cu shoppingul e o unealta de tortura scornita de vreo vrajitoare rea...hehehehehehehe...
Sa ai o seara linistita!

Manole spunea...

Da, uitasem de bac, ca se reediteaza...
Tot ce-ti mai lipsea era umbletul prin oras...
Macar cateva zile acum, mai ai sa te odihnesti un pic?

Simion Cristian spunea...

Oare de ce isi trimit parintii copii la meditatii? Oare nu mai sunt copii insetati de invatatura si au nevoie sa-si "aprofundeze" cunostintele in particular? Sau este o urmarea unui cumul de deficiente din sistemul de invatamant?

Dana spunea...

Pentru Simion Cristian....
Nu toti copiii au norocul sa aiba o profesoara ca Elite la scoala..
Elevii ei sunt privilegiati,pentru ca nu mai au nevoie de pregatire suplimentara.
Foarte multi elevi de la licee de elita vin la ea,pentru ca profesorii lor nu sunt asa dedicati meseriei si nu le explica
pe indelete.
Nici eu nu sunt adepta meditatiilor..Absolut deloc...
Cand vor fi profesori ca Elite in toate scolile din oras,atunci meditatiile vor fi de domeniul trecutului.
Dar pana atunci......

Simion Cristian spunea...

Deci este o problema a sistemului de invatamant! Asta vroiam sa stiu. Astept o parere de la cineva din interiorul sistemului! Elite, ne zici cum stau lucrurile?

CORA spunea...

Incepe scoala! Trenul de Franta ne ia vacanta! Si ce daca? Parca am asa, un soi de nerabdare!!!
Cristian, sunt o sumedenie de motive pentru care parintii aleg calea meditatiilor. Ba vor binele copiilor lor, ba simt ca nu-s bine pregatiti la scoala, ba din fandoseala!

elite spunea...

Ana am mers dar nu am cumparat nimic ptr mine.Pupici!

E timp Mestere si ptr odihna si ptr munca!O zi buna!

Simion,eu dau meditatii din primul an de facultate.Imi place ceea ce fac si,probabil ca se simte.Desi de cele mai multe ori copiii imi intra in caa speriati,cu maini tremurande si foarte pesimisti,la plecare imi zambesc si se reintorc atat ei cat si prietenii lor,rudele,vecinii...De ce vin?Imi place sa cred ca gasesc la mine ceea ce nu gasesc in alta parte;calm,profesinalism,rabdare,puterea de a te cobori la nivelul lui.Nu cred ca este vina sistemului.
Mediatii s-au facut mereu si se vor face..ptr progres sper!Multumit de raspuns?

elite spunea...

Danilica,multumesc de aprecieri!

Cora,vine scoala,ai dreptate!Ne asteapta un nou an plin de surprize!

http://vorbimromaneste.wordpress.com/