vineri, 23 aprilie 2010

Oameni si fapte se perinda prin fata mea,prin viata mea...Fiecare punandu-si amprenta...lasand o urma...Scriu rar gandindu-ma ca poate bucuriile si tristetile mele nu intereseaza pe nimeni...
La scoala ne pregatim intens de evaluarea nationala....mai mult eu decat elevii dar,asta nu mai este o noutate.Acasa, aceeasi dezordine...pusa la punct,aceeasi viteza cu care alerg de la birou la farfurii,aceleasi rate de care nu mai scap si, ici colo cate o veste: dosarul meu a fost aprobat, analizele mamei au iesit foarte bine...Cam acestia sunt parametrii in care curge viata mea zilnica.
E sfantul Gheorghe azi deci LA MULTI ANI! GINA,prietena mea virtuala...La multi ani fericiti tuturor celor care azi isi sarbatoresc ziua numelui!Sa fiti fericiti si sanatosi!

4 comentarii:

INCERTITUDINI spunea...

Elite,
M-am emotionat toata!!
Iti multumesc mult. Nu te speria. Asta este viata de profesoara, mama , sotie. Este , totusi, cea mai frumoasa. Fara emotiile ei, multe femei sunt sarace.
P.s n-o sa-ti vina sa crezi- stii ce cuvant mi-a iesit , aici, la verificare? MATER!!!

pescarusul argintiu spunea...

Se apropie week-end-ul, si daca este unul plin cu soare, iesi intr-un loc aerisit si lasa-te in voia adierilor primavaratice!
Elite draga, iti admir puterea, forta de a duce exemplar lucrurile pana la capat si iti doresc sa te poti bucura de frumos!
Gina are mare dreptate.
Esti o femeie extrem de bogata, prin atatea trairi si emotii!

elena marin-alexe spunea...

Nu vreau sa te contrazic, dar poate ca prietenia virtuala poate aseza o caramida macar, in zidul prieteniei. O seara senina sa ai draga mea!

Dana spunea...

Ma bucur ca totul iesit bine pana la urma...ca mama e bine,ca dosarul a fost aprobat!!
Numai bucurii sa ai Elena!!!

http://vorbimromaneste.wordpress.com/