joi, 10 decembrie 2009

Mana nevazuta

Mi-a fost dor dragii mei de cafeluta de dimineata,de linistea cu care va citeam gandurile si le asterneam pe ale mele...Mi-a fost dor de tabieturile mele (si asa putine) la care am renuntat.
Se pare ca o mana nevazuta mi-a luat zambetul si mi-a adus lacrima,mi-a luat entuziasmul si mi-a lasat depresia...Stiu ca sunt un rac si,asemeni lui fac doi pasi inainte si trei inapoi dar acum...acum parca toate corabiile se scufunda.Toti ai mei au avut probleme grave de sanatate: mama,fratele,tata...Apoi m-am imboolnavit eu...cateva zile am stat in pat,tusind si iar tusind...M-am ridicat ca...trebuia sa ma ridic.Copiii au tacut cand m-au vazut in halul in care eram...mi-au spus doar"doamna aratati tare rau".M-am ridicat ptr ca s-a imbolnavit Madalin...o raceala puternica cu laringita acuta,internari in spital,febra foarte mare..nopti nedormite...lacrimi...de unde mai am atat de multe nu stiu.Nu si-a dat nici o teza...si inca nu e bine...
Vin sarbatorile si nu simt nimic...Aud colinde si sufletul meu nu vibreaza...Da-mi Doamne putere....Va imbratisez cu drag pe toti si va doresc tot binele din lume.O seara frumoasa!

6 comentarii:

Ana-Maria spunea...

Oioioioiiiii,saracuta de tine!Te imbratisez cu drag mult,te compatimesc...daca asta te ajuta cu ceva si iti doresc multa sananate tie si lui Madalin!Sanatatea e importanta,tezele le va da el...

Florentina spunea...

Vai nasa dar ce s-a intamplat cu toate de au venit asa pe capul dvs.?Insana tosire grabnica tuturor si Craciunul va veni cu sanatate la toti.

Dana spunea...

Lasa-le incolo de teze!!!
Le va da si va reusi cu bine!!!
Multa sanatate si sarbatorile sa vina cu griji cat mai putine!
Internari in spital....si eu nu am stiut nik?Offffffff
Tot gandul meu bun e cu voi..

Simion Cristian spunea...

Vin sarbatorile! Hai sus, hai sus, hai sus! :))

INCERTITUDINI spunea...

Daca as zice- te inteleg, ar fi pe jumatate adevarat. Oricat ai vrea, nu poti intelege total greul cuiva. Asa ca, draga Elite, iti doresc sa te refaci si sa te ridici deasupra raului.
Stii ceva? mama si fiica au ceva care le da tarie: iubirea si grija.
Sigur va fi bine. Lasa-le incolo de teze( acum iti vorbeste o mama, care a invatat ca astea sunt ' glume' , in comparatie cu sanatatea).
Ajuta-ti copilul sa se intareasca. Celelalte vin de la sine!
Mult noroc!!!

pescarusul argintiu spunea...

Elite draga, eu iti doresc ca o alta mana nevazuta, cu puteri miraculoase, vindecatoare sa-ti redea grabnic zambetul, voiosia, increderea ca va fi bine, ca toate problemele se vor linisti, iesind din stadiul lor acut.
N-au fost usoare incercarile, te admir ca nu le-ai lasat sa te copleseasca.
Mai tii minte cum spunea solistul de la Voltaj, nu-i asa?
"Am sa trec si peste asta
Ce va fi, va fi
Am sa strig iar 'Asta-i viata!'
E si maine o zi."
Multa multa sanatate si forta de a chema binele aproape de tine!

http://vorbimromaneste.wordpress.com/