luni, 14 decembrie 2009

Serbarea de Carciun

Am luat vacanta voit ori ba cu o saptamana mai devreme.Dupa lungi discutii aprinse in legatura cu legea 329 in sfarsit s-a luat decizia.Buna sau rea,asta e ;vorba aceea "unde-i lege nu-i tocmeala". Stam acasa in concediu fara plata sa ne odihnim si sa ne gandim la ...ce va fi.De obicei la sfarsitul sem.I faceam serbare dar acum era parca prea devreme...Si mai erau si problemele mele personale care nu prea-mi dadeau chef de leru-i ler...si totusi...am pregatit o uratura ptr colegii mei(cei de clasa a 8 se rusineaza in a mai colinda).Iata strofa ce a facut senzatie:

La dragele profesoare

Cat mai mari s-aveti salarii

Sa fiti cat mai elegante si cu noi sa fiţi galante

Cu frunţile descreţite

În euro să fiţi platite

Sănătate sufleteasca toate să vi-semplinească!

Apoi,sub titlul"Ultimul Craciun impreuna" am organizat o mini petrecere ce va ramane mult timp in amintirea lor.Am impodobit bradul,s-au prmit cadouri,s-a ras si s-a dansat.Pe langa flori am primit si un "sunteti cea mai tare diriga" care m-a amuzat teribil.

3 comentarii:

Ana-Maria spunea...

Pai dirga,ia zi:ce e mai frumos pe lumea asta,in plan profesional,decat sa te salute elevii cand te intalnesc pe strada,ciar si dupa 20 de ani?!ha?

Julie spunea...

Sunt convinsa ca le lasi copiilor tai amintiri in suflet pentru toata viata. Aceasta serbare vesela, dupa cum se vede in poze, cu siguranta va fi una dintre aceste amintiri de neuitat. Felicitari! Vacanta placuta si odihnitoare!

Dana spunea...

Pe tine te-a amuzat!?E 6 dimineata si mi ms-au umplut ochii de lacrimi...Ultimul Crciun impreuna...ooffffff

http://vorbimromaneste.wordpress.com/