luni, 16 martie 2009

AZI IMPLINIM 18 ANI DE CASNICIE...

Au trecut 18 ani din clipa în care , de bunǎvoie şi nesilitǎ de nimeni am spus : DA...un DA pentru o viaţǎ…un DA spus din toatǎ inima mea plinǎ de iubire, spus cu inocenţa vârstei de 22 de ani neîmplinţi, dar,în acelaşi timp,cu certitudinea cǎ este rǎspunsul corect al unei probleme existenţiale.
În toţi aceşti ani,cuvântul de ordine al cǎsniciei noastre a fost MUNCA.Ne-am dovedit a fi doi oameni dispuşi sǎ conjuge verbul “a munci” la toate timpurile şi “în “ toate modurile.Am muncit fizic şi intelectual pânǎ la limita epuizǎrii dar,azi, nu regret nimic…Am muncit pentru a ne plǎti garsoniera, apoi pentru a ne cumpa un apartament cu douǎ camera şi,în final cel cu trei camera în care locuim azi…Am muncit pentru renovarea cǎsuţei de lângǎ Piatra Neamţ, casa în care s-a nǎscut soţul meu…Am muncit pentru maşinǎ,pentru maşini cum de altfel am muncit pentru fiecare dintre lucrurile ce azi mǎ înconjoarǎ cu drag în liniştitul meu cǎmin.Am muncit, renunţând fǎrǎ regrete la plimbǎri în strǎinate,la distracţii prin restaurante scumpe, la haine de lux.N-am renunţat niciodatǎ însǎ la sǎrbǎtorirea zilelor noastre de naştere, la acest intim 16 martie…
18 ani în care ne-am completat reciproc într-un mod discret,abia perceptibil pentru cei din exterior.Ne-am ajutat şi ne-am sprijinit aşa cum ne-am priceput mai bine…cu mintea şi cu sufletul.Cǎsnicia noastrǎ s-a bazat pe respect, prietenie şi iubire.
Îmi doresc încǎ mulţi,mulţi ani fericiţi împreunǎ…Sǎ ne bucurǎm împreunǎ de realizǎrile noastre şi ale copilului nostru.Vom imparti bucuria acestei zile intre noi trei, asa cum impartim zi de zi bucuriile si necazurile.
Si,pentru a incheia intr-o nota optimista,pot spune ca sunt majora in ale casniciei , adica pot da sfaturi....

17 comentarii:

starsgates spunea...

Să vă de Dumnezeu, mulţi, mulţi ani să vă puteţi bucura unul de celălalt.:)

loristiuj spunea...

La mulţi ani! :-) Deci, azi sărbătoriţi...

pescarusul argintiu spunea...

Minunata varsta a casniciei voastre, felicitari din tot sufletul pentru atingerea ei! :)
LA MULTI ANI luminosi, fericiti, prosperi, incununati de sanatate, intelegere, armonie sufleteasca si de noi izbanzi!
Sunteti un exemplu demn e admiratie pentru toti cei cu inima curata si incredere in viitor, care vor sa-si uneasca destinele!
Va doresc sa atingeti, la fel de senini si de tandri, nunta de aur!

Anonim spunea...

Ce pot sa zic eu nasilor nostri dragi??
Sunteti cei mai minunati oameni din lume!!
Stiu ca nu-i corect gramatical...."cel mai minunat"...dar am riscat...
Tot binele din lume vi-l doresc si ...da...pana la 25 ani va las sa sarbatoriti singuri...
Dar la 25 si 50 si...100 ani,nu mai scapi de neamuri....
Va pupam si...."Fir intins!!!"

elite spunea...

Va multumesc din suflet tuturor pentru urari.Sa aveti parte si voi numai de bucurii si liniste in caminele voastre.O zi super!

Anonim spunea...

La multi ani, de majorat!

INCERTITUDINI spunea...

La multi ani, Elite!
Sa va dea Dumnezeu multi , multi ani impreuna, fericiti si plini de satisfactii!
Cu o saptamana in urma , eu am aniversat 38 de ani de casnicie!
Baiatul meu cel mare este cu 2 ani mai mic decat tine!

Petrecere frumoasa!

Paul spunea...

fara sa-ti citesc comentariul vroiam sa te felicit pentru acest majorat, si cand colo, l-am regasit in incheierea postarii tale. Am zambit si mi-am spus ca, probabil la celalalt majorat o sa ti-o iau inainte:)
Multa sanatate si fericire incontinuare, satisfactii profesionale cat mai multe!

innuenda spunea...

Să fiţi fericiţi toată viaţa şi să aveţi o viaţă lungă înainte!

Hehehe, ce copii frumoşi sunteţi! Fotografiile au ceva de epocă şi mă amuză, că deşi nu a trecut atâta timp, uite oamenii cum arătau pe vremea aceea!..:)

elite spunea...

Multumec mestere!Sa ne intalnim sanatoase la nunta de argint!

elite spunea...

Gina, felicitari si tie pentru casnicia frumoasa pe care o ai!Sa-ti traiasca copii si....nepotii (daca ai, desigur)

elite spunea...

Paul,multumesc pentru gandurile frumoase.In aceasta agitatie permanenta, in care casniciile se fac si se desfac pe banda rulanta,eu ma consider o fericita!Am facut alegerea corecta din prima!

elite spunea...

Multumesc Inu..Da,asa era amenajat studioul foto din Rm.Sarat pe atunci.Nici nu stiu daca mai exista azi..Ne-am schimbat dar,nu prea mult zic eu.Am ramas aceeasi oameni cu zambetul pe buze si sufletul curat!

Anonim spunea...

„ Cel pe care-l iubesc
mi-a spus
că are nevoie de mine.
De aceea
îmi port de grijă,
îmi cercetez cu atenţie drumul
şi mă tem de fiecare picătură de ploaie
să nu mă doboare.” Bertolt Brecht LA MULTI ANI! Sa fiti impreuna si fericiti , purtandu-va de grija unul altuia , ca si pana acum! Dana T.

Anonim spunea...

Mi-a placut citatul si vi l-am daruit....Multumesc pt invitatatia soptita pe holul scolii...O zi buna!

elite spunea...

Dana T.bun venit!Ma bucur ca ti-ai rupt din timpul liber si ai intrat in lumea mea virtuala.Foarte frumos citatul si binevenit.Poate prin intermediul blogului ne vom descoperi altfel decat in sala de clasa!

Anonim spunea...

Astazi facem 5 Ani binecuvantati de cand ne-am spus Da! nu exista alta fericire pt noi decat dragostea cu care Dumnezeu ne-a binecuvatat si familia pe care El ne-a daruit-o! Si nu doresc nimic mai mult pt noi decat ca tot ceea ce am primit si am trait pana acum sa ne urmeze pentru toata viata si Dumnezeu sa ne pastreze sub binecuvantarea Sa!! La Multi Ani noua..Te Iubesc!!!

http://vorbimromaneste.wordpress.com/