marți, 31 martie 2009

S-a terminat...

Dupa cinci ore si ceva de sedinta, in care am analizat cu atentie fiecare hartiuta,fiecare diploma, fiecare gest, s-a tras linia si s-a adunat.Am trecut fiecare dintre noi de la emotie la iritare, de la liniste la agitatie,de la uimire la indiferenta...resemnare.Din aceasta incercare am iesit invingatoare...cine stie ce va mai fi?

Cu capul plecat,colega mea a iesit din sala de sedinta,demna dar neimpacata cu finalul...fiecare spera,fiecare avea impresia ca a facut ceva important,ca a lasat ceva in urma...Imi pare rau de ea..dar...sunt convinsa ca va gasi o portita...

As dori sa va multumesc tuturor pentru incurajarile pe care mi le-ati oferit,pentru faptul ca v-am simtit aproape pe voi, prieteni virtuali si reali,familia dar si copii care au fost neasteptat de implicati in aceasta problema.Am primit mii de inimioare aseara de la ei si "va iubim doamna","ce bine ca nu plecati doamna noastra draga"...La ora de religie elevii clasei la care sunt diriginta au refuzat sa scrie...o ora au spus in cor rugaciuni pentru ...doamna..Si doamna se intoarce azi la ei cu inima plina de iubire!

15 comentarii:

starsgates spunea...

Ce vremuri! Important este ca să rămână la catedră oamenii care merită şi care reuşesc să sădească în sufletul copiilor noştrii dragostea de cunoaştere.:)

pescarusul argintiu spunea...

Biiineee ca s-a terminat!
A fost nedreapta si absurda incercarea prin care ai fost nevoita sa treci, draga Elite!
A invins cel mai bun de data aceasta si asa trebuie sa fie mereu.
Priveste inainte cu bucurie, incredere si speranta, e clar ca si aici, in plan terestru, dar si acolo, sus, Cineva te iubeste! :)
O zi plina de bucurii alaturi de sustinatorii tai!

Manole spunea...

Am citit. Sentimentul de liniste pentru tine m-a invadat dar si sentimentul de tristete pentru incercarile la care suntem supusi...
Lasa totul in spate si odihneste-te.

INCERTITUDINI spunea...

Emotionant, dar tulburator, in acelasi timp!
Poate discutam "fenomenul", dupa ce te linistesti!
Grele vremuri!
Felicitari sincere!

Cristian Pirv spunea...

Nefiind implicat in mod direct si fara sa stiu pe nimeni altcineva care participa la "actiunea" asta, am fost oarecum detasat. Pentru ca, asa cum te stiam eu, nu aveai cum sa nu "corespunzi" oricaror standarde. Deci ... a trecut si rezultatul a fost cel pe care il banuiam. Felicitari!

Dana spunea...

Bravo,doamna profesoara!!!
Cum banuiesti,cand am citit ce-ai scris,mi s-a facut pielea de gaina cand am citit ca elevii tai au spus rugaciuni {pentu doamna....}
Ma bucur foarte `tare si,de altfel,nici nu putea fi un alt rezultat....
Imi pare rau de colega ta,dar....ma bucur enorm pentru tine!!!
De data asta,cel\mai bun a invins!!!
Ce pacat ca nu intotdeauna invinge cel mai bun...

Dana spunea...

AAAAA!Inca ceva!!!
Copiii stiau de incercarea asta prin care treceti voi profesorii????

sensaura spunea...

Draga mea Elena,
imi pare bine ca ai trecut cu succes peste o situatie hotaratoare. Desi n-am inteles prea bine despre ce este vorba, banuiesc ca a fost un moment neplacut, cand a trebuit sa se aleaga intre tine si altcineva. Se vede ca Cerul ti-a fost aproape, daca si copiii s-au rugat pentru tine... Probabil ai avut cateva zile de mare emotie, daca si copiii au inteles ce se intampla.
Nici nu m-as fi asteptat sa nu fii tu pe locul intai, de mica ai fost obisnuita sa fii in frunte. Dupa parerea mea, cred ca erai cea mai ambitioasa din clasa.
Felicitari, ai ramas la fel si asta e foarte important.
Succese mari in continuare,
cu drag, Gia

elite spunea...

Stars, sa speram ca in continuare va prima competenta si bunul simt.

elite spunea...

Pescarusule,multumesc mult pentru incurajari si incredere.Sper sa ma redresez rapid si sa ma ocup un pic mai mult de mine ,de blog.Deocamdata constat ca timpul trece mult prea repede

elite spunea...

Manole draga,deja mi-e dor de postarile tale matinale...Ma lupt cu o oarecare lista a prioritatilor dar...n-o respect nici in ruptul capului.Am trecut peste o mare incercare dar cine stie cate vor mai veni?Multumesc pentru gandurile tale bune!

elite spunea...

Gina,multumesc!E posibil sa fi trecut si tu prin asa ceva.Ramane un subiect deschis...Pe curand

elite spunea...

Cristi...multumesc!Fiecare are in lumea in care-si desfasoara activitatea momente placute si mai putin placute.Asta este,bine ca a trecut...Sa vedem acum cat dureaza...Postul pentru care m-am luptat acum, poate avea viabilitate mica dar..o iau de la cap la anul...Viata de profesor!

elite spunea...

Danilica, pot spune ca de la tine am primit si sustinere reala nu doar virtuala.Multumesc si..ce va fi, va fi!

elite spunea...

Gia,am ramas intr-adevar o fire ambitioasa.Timpul nu mi-a distrus aceasta caracteristica.Imi doresc sa fiu acolo sus,imi doresc ca cei din jurul meu sa fie multumiti de mine si sa-mi recunoasca munca.De aceasta data, a fost OK.Promit ca atunci cand voi avea timp sa caut in sertarul cu amintiri...stiu sigur ca am niste poze din scoala generala...O seara frumoasa alaturi de cei dragi!

http://vorbimromaneste.wordpress.com/