miercuri, 11 martie 2009

Sa nu uitam ca totusi sunt un RAC

Dupa o perioada in care toate mi-au mers ca pe roate din toate punctele de vedere,perioada in care am fost pot spune in lumina reflectoarelor,a venit iata perioada de regres...Perioada in care ma retrag in spatele cortinei si imi fac procese de constiinta.Aceasta perioada a inceput prin raceala asta urata care,pentru prima data m-a oprit sa merg la scoala.A urmat apoi telefonul acasa, la parinti unde am aflat ca tata se simte rau, a cazut, nu-l mai tin picioarele si mama se gandeste disperata la o pareza ....e greu, tare greu, pentru amandoi....Azi, cine stie ce s-o mai intampla...Sper doar ca aceasta perioada sa nu dureze mult...in rest stiu ca trebuie sa trec si peste astea.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Draga Elite, iti doresc multa sanatate si putere sa treci peste aceasta perioada de incercari. Le doresc sanatate si parintilor tai! Sunt sigura ca gandurile bune ale tuturor prietenilor tai care au aflat de aceste probleme ale tale, vor ajuta in rezolvarea lor cat mai grabnica.

Iti multumesc pentru cuvintele tale frumoase de acum o saptamana (referitoare la iubirea fara suferinta...). Scuze ca nu am mai apucat sa intru pe blog, dar am fost plecata.

Din suflet toate cele bune pentru tine si familia ta!

pescarusul argintiu spunea...

Elite, sa-ti ajute Dumnezeu sa treci peste toate aceste probleme si neplaceri!
Stim amandoua foarte bine ca "ceea ce nu te omoara, te face mai puternic".
Nu trebuie sa gandesti ca necazurile ce te-au asaltat in ultimele zile au ceva in comun cu faptul ca esti un RAC, sunt doar meandre din labirintul vietii.
Oricum, chiar daca se intampla sa faci un pas inapoi, vei face imediat cel putin, doi pasi inainte pe culoarul sprintului tau!
Multa sanatate tie si parintilor tai, in special tatalui lovit de suferinta!
Sa auzim numai de bine, te imbratisez!

elite spunea...

Julie,bine ai revenit din strainataturi! Sper ca te-ai distrat, te-ai odihnit si ai adunat multe amintiri frumoase pentru clipele grele.In cee ce ma priveste lucrurile se indreapta usor, usor...Apare soarele!

elite spunea...

Pescarusule,gandurile voastra bune mi-au indepartat raceala!Si, ce conteaza cel mai mult, tata merge din nou..Deci, e bine...

Anonim spunea...

Doamne,ce bine ca merge din nou tatal tau!!!!
Inghetasem cand am citit ce-ai scris!!!
Ieri am vorbit la telefon,dar nu mi-ai zis nik!!
probabil ai aflat mai tarziu.....
Multa sanatate si tie si tatalui tau!!!
pupici!!

Paul spunea...

Dumnezeu sa te ajute sa treci cu bine peste toate caci rau este sa vina dar si mai rau cand raman, efortul celor ce trebuie sa le sustina este urias.
Sa auzim de bine elite!

http://vorbimromaneste.wordpress.com/