miercuri, 27 mai 2009

Blogul...

Blogul a aparut in viata mea total intamplator...Sansa lui este ca m-a intalnit intr-o perioada in care timpul imi permitea sa scriu,sa citesc.A devenit la un moment dat o obsesie.Am renuntat la stirile de dimineata,la cateva minute in plus de uitat in oglinda si m-am dedicat lui.Mi-am pus aici sufletul pe tava,povestind lucruri pe care le-am crezut demult uitate,am impartasit emotia unui "maine",dezamagirea unui ieri.
Ma uitam cu sufletul la gura sa vad cati vizitatori am avut,ce comentarii am...Am legat astfel cateva prietenii virtuale frumoase,descoperind prin intermediul sau o alta fata a colegilor mei,bunatatea unei persoane total necunoscute care se preocupa de problemele mele.Am descoprit daca vreti o altfel de fata a cuvantului OMENIE.
Toate acestea s-au petrecut intr-un timp relativ scurt..nici macar un an...O parte din postari mi le-am pastrat undeva in calculator,altele doar in suflet...Cum m-as simti sa ma trezesc dimineata si sa-mi vad blogul inchis?Asa ,pur si simplu ,fara prea multe explicatii? Da ca nu ai gresit cu nimic fata de ceilalti,de ce sa treci prin asta,nu stiu...Lori avea un blog din 2006..."Pierd unii case dapa-i un blog" a fost replica ei...adevarata dar trista..
John Heywood: “Dacă poţi să-ţi numeşti necazurile - experienţe şi poţi să-ţi aminteşti că orice experienţă dezvoltă o forţă latentă în tine, vei creşte viguros şi fericit, oricât de ostile ar părea împrejurările.”

11 comentarii:

Dana spunea...

Si eu ma intrebam unde a disparut Lori??!!!
Vroiam sa stiu cum a fost la lectia pentru grad,sa-i zic ca m-am gandit la ea si i-am tinut pumnii!!!Sunt convinsaca-s va face un alt blog,"altul mai trainic si mai frumos!!'

INCERTITUDINI spunea...

Buna dimineatza,Elite!
Si eu i-am scris lui Lori, de cateva ori, mai ales ca aflasem ca are multa treaba cu gradul. Chiar nu intzeleg ce i s-a intamplat..de ce ar face cineva o asemenea chestie? Este dureros..

Geanina Codita spunea...

La mine aparitia blogului a reprezentat un criteriu obligatoriu la participarea intr-un concurs. Asta se intampla in luna februarie, la inceput. Apoi am descoperit ca si tine oameni de calitate, am legat prietenii si este ceva la care nu voi renunta. Succes in toate actiunile tale si zile intense in blagosfera.

loristiuj spunea...

mulţumesc tuturor pentru gândurile de bine :-)

mda, se pare că deocamdată nu pot face nimic - asta nu înseamnă că nu încerc ;-) am scris la google şi google guide şi insist :-)

tot documentându-mă cum stă treaba, descopăr că sute (poate mii) de bloguri sunt şterse zilnic... pe criteriul că e gratuit, a devenit proprietatea platformei (în cazul meu google-blogger), iar ei fac ce vor cu blogurile... am citit cu atenţie condiţiile (cărora de obicei le dăm accept fără să le mai citim), iar acolo scrie clar - dacă vor, îţi şterg blogul şi nu sunt obligaţi să te anunţe!!!

se poate întâmpla oricui (acum m-am convins!), deci şi vouă! Eu mi-am listat toate postările, mai puţin cele din luna mai (aşa sunt eu, mai de modă veche cu scripta manent :-) recomandarea mea ar fi să faceţi la fel, fie vi le listaţi, fie vi le salvaţi în calculatorul vostru...

Meştere, am rugămintea la tine să mă ajuţi... tu ai google reader şi îmi poţi da postările pe luna mai :-)

loristiuj.blogspot a murit! trăiască loristiuj2.blogspot :-) mai trainic şi mai frumos, vorba Danei! :-)
o zi frumoasă vă doresc! :-)

INCERTITUDINI spunea...

Scuze, Elite!
Nu vreau sa fiu nepoliticoasa..am scris pe blogul tau, untrebandu-ma ce i s-a intamplat lui Lori..
Despre blog- l-am facut, intr-un moment in care ma aflam la o rascruce- se schimba total ceva in viatza mea profesionala. Mi-am zis atunci ca trebuie o noutate. Am descoperit-o. Iar voi suntetzi piesele de rezistentza- prieteni fara fetze , dar cu suflete deschise. Este un mare cashtig. Pacat ca aceasta tehnologie hotarashe sa " rada" ganduri, stari, sentimente, cand vrea ea, cum spune Lori..
O zi frumoasa !

loristiuj spunea...

mai nou, m-au suspendat şi pe twitter :-)) mă simt ca-n romanele lui kafka :-))

pescarusul argintiu spunea...

Am citit si eu despre incredibila intamplare patita de Lori, prin disparitia blogului sau :(
Bine ca si-a salvat o mare parte dintre postari si poate zidi cu suflu nou, altul mai viguros!
Lori, sa-ti traiasca blogul-puiut si nu mai pune la suflet acest fapt, "veteranul" de peste 3 ani, va ramane mereu in sufletele noastre!

Manole spunea...

Lori, te rog sa+mi spui cum sa fac. Nu l-am uitilzat niciodata, nu stiu nimic despre el.

starsgates spunea...

Mi-a plăcut cum gândeste lori, da ai dreptate, unii au pierdut case...:)
Da elite, ne rupem o parte din timp pentru a scrie,a citi sau a răspunde...
E un mod de comunicare...

loristiuj spunea...

gata! hoinăresc iar prin blogosferă :-)

http://loristiuj2.blogspot.com/

elite spunea...

Lori a revenit printre noi,bucurati-va de scrierile sale!

http://vorbimromaneste.wordpress.com/