vineri, 28 noiembrie 2008

Din iubire

Din iubire ma trezesc in fiecare dimineata la ora sase si jumatate, pregatesc hainutele, ghiozdanul, banutii de pachet si eventual cafeaua. Urez baietilor la plecare o zi buna si le dau pupicul de ramas bun!
Din iubire merg la servici,unde, imi pun sufletul pe tava si astept sa vad ce se intampla... Din iubire ma intorc rapid acasa, facand eventual cateva cumparaturi si incercand sa raspund cat mai practic la intrebarea:"ce mancam azi?"Din iubire,pun masa...strang masa Din iubire, stau chircita in fotoliul meu , 4 sau 6 ore si rezolv teste, probleme; dau sfaturi si ascult uneori povesti de viata. Din iubire la orele 20 , imi ajut copilul la teme... Din iubire , pe la orele 22 intru din nou in bucatarie unde ma asteapta de obicei un maldar de vase nespalate.Mai spal, mai strang, mai aranjez.... Din iubire, mai calc cu ultimile forte camasile pentru a doua zi si.....cine stie ce mai apare Din iubire,imi sarut copilul la culcare si apoi,ma indrept spre sufragerie unde imi pregatesc lectiile pentru ziua urmatoare....
Daca din iubire pentru mine as renunta la toate acestea nu as mai fi eu

3 comentarii:

Dan Gheorghe spunea...

foarte frumos spus. in cateva cuvinte ai descris o viata demna. iata un model de urmat pentru cei din jur. mai ales pentru tanara generatie!!!!!

elite spunea...

Bun venit pe blogul meu! Iti multumesc pentru ce ai spus si te mai astept!

Anonim spunea...

Draga mea,ce sa spun??
M-ai ametit total...
Raman la parerea mea...Profesoara de....suflete esti......

http://vorbimromaneste.wordpress.com/