vineri, 9 ianuarie 2009

Ce imi prezic astrele in 2009

Nu cred in horoscoape, vrajitori si alte chestii din astea.Nu mi-am croit nici macar o idee din asa ceva totusi, ieri am citit intamplator un horoscop...Si cea mai buna exprimare pentru ce am simtit este"m-a lasat cu gura cascata".

Motto-ul zodiei Rac: Ma detasez de trecutul meu si de cei din jurul meu spre a-i iubi pentru ceea ce sunt si nu pentru ceea ce imi aduc. Imi exprim emotiile cu siguranta deplina. (aici fiecare intelege ce vrea si cum vrea)

Cuvinte cheie ale zodiei Rac: sensibilitate, copilarie, fecunditate, sentiment, atasament, camin, ereditate, familie, radacini, trecut, patrie, romantism, alimentatie, capriciu, mama, instabilitate, intuitie, imaginatie, inconstient, origine (toate imi vin ca o manusa...as renunta poate la inconstient)

Caracteristici generale Rac: Zodia Rac este o zodie feminina de apa, predominant emotionala, psihica, guvernata de Luna, planeta care sporeste romantismul, diplomatia, puterea de adaptare, sensibilitatea, memoria, imaginatia, aptitudinile artistice, precum si instabilitatea, oscilatia, inconstanta, capriciile, tendinta spre lene. (fara cuvinte)

Nativul Rac este foarte dedicat muncii, e un bun subaltern, cu respect total fata de autoritate. Isi sprijina seful in orice conditii si urmeaza total politica firmei la care lucreaza. Nu suporta schimbarile sau intreruperile. Daca este chiar el sef, pretinde ca subalternii sa fie la fel de loiali ca si el. (e bine sau nu, asta sunt)

Banii sunt, de asemenea, importanti pentru nativul din zodia Rac, nu neaparat pentru ca poate cumpara orice cu ei, ci pentru ca ii ofera acel necesar sentiment de securitate. (apropiatii stiu ca timpul petrecut ptr a face bani este invers proportional cu cel petrecut la cumparaturi)

Nativul Rac are o judecata impartiala si clara, inclinata spre stiinte, spiritualitate, arta, cu gusturi largi si neconventionale. Poate avea succes in aparatul de stat sau in relatii internationale. Instinctul sau de parinte se extinde si asupra carierei sau afacerilor personale. Coechipierii sau angajatii devin un fel de familie pentru Rac si ii trateaza pe toti cu fair-play si optimism. Varietatea este esentiala in munca sa, dar nevoia de securitate il face sa refuze activitatile pe cont propriu, pentru ca are nevoie de un venit si un program regulat, aproape de casa. (adevarul, gol golut)

Trecutul este cea mai importanta preocupare a nativului Rac: ii este foarte greu sa se rupa de trecut, de familie sau sa renunte la traditii sau obiceiuri vechi. Se leaga de amintiri, colectioneaza lucruri de care este legat sentimental(pacat sau nu eu tot ma gandesc cu mare drag la anii de liceu , la prieteniile acelea frumoase, la ore...la tot...parca ar fi fost ieri).

Nativul Rac trebuie cucerit prin vizite insistente la domiciliul sau, singurul loc unde se simte in siguranta. Detesta singuratatea, deci trebuie sa fie mereu in compania cuiva, de aceea prefera sa aiba casa deschisa mereu si mai putin sa mearga el in vizite. Ii place intimitatea, deci partenerul trebuie sa se apropie foarte mult de el pentru a-i castiga dragostea. Totusi, din cauza precautiei sale exagerate, e greu sa ajungi atat de aproape de un Rac. Este foarte vulnerabil in dragoste, foarte impresionabil, deci pentru a-i capta atentia trebuie umblat la coarda lui sensibil: sa-l vada pe celalalt putin neajutorat, jucand chiar teatru pentru a-i castiga compasiunea. Instinctul sau matern, ocrotitor, il va face sa se apropie de partener ca sa-i aline necazul.(aviz amatorilor)

Locurile prielnice pentru zodia Rac: Nativul Rac se simte bine acasa, in orasul sau natal, in tara de bastina, in locurile copilariei sale, in locuri cu mare incarcatura istorica sau romantica (cetati istorice sau medievale, castele), in zona istorica sau veche a orasului, in preajma apelor, lacurilor, marii, izvoarelor, fantanilor, piscinelor, in apropierea unei pesteri, in dormitor (foarte adevarat...acasa e locul meu ideal)

Sunetele energizante pentru zodia Rac: Nativului Rac ii place muzica romantica, muzica veche, rareori cea moderna, melodiile care ii amintesc de copilarie, de vechi relatii sentimentale, muzica medievala, dar il atrage si sunetul de apa curgand, susur de izvoare, zgomot de valuri. (Angeluca, Modern Talking.....)

Lectii de viata pentru zodia Rac: Nativul Rac trebuie sa invete sa dea fara sa astepte ceva in schimb sau recunostinta de la ceilalti, sa invete sa fie logic si stabil din punct de vedere emotional, sa-si dezvolte increderea in destin, sa-si extinda dragostea asupra intregii omeniri, nu numai asupra propriei familii, sa invete dezvaluirea emotionala deplina.(am sa ma straduiesc)

Dupa ce am citit toate astea m-am hotarat sa nu mai tratez cu o asa mare neincredere horoscoapele

3 comentarii:

Anonim spunea...

Racii sunt cei mai tari!!!!!
Nasa si sotul meu sunt raci,asa ca,nu ma contraziceti!!!!!

loristiuj spunea...

Eu cred în horoscop doar când îmi zice de bine... dacă zice de rău, nu cred nimic - sunt prostii! Aşa m-am obişnuit eu cu gândirea pozitivă! :-))

Anonim spunea...

Perfect adevarat. Si eu sunt rac, iar ceea ce scrie ma caracterizeaza pe deplin. Sunt extrem de sensibili racii si, de aceea, poate, au uneori de pierdut, sau se consuma interior foarte mult. Imi place zodia mea si ma inteleg bine cu ceilalti raci.

http://vorbimromaneste.wordpress.com/