joi, 22 ianuarie 2009

Cum stati cu dansul ?

Imi place teribil de mult dansul...Il asociez de multe ori cu pasiunea, cu tandretea, cu iubirea. Ma uit la emisiunea "Dansez pentru tine" atunci cand timpul imi permite si,parca fiecare dans are povestea lui vesela sau trista ,ca fiecare dintre noi.
Daca ajungem insa( prin conversiune parca) de la dans la a dansa, aici lucrurile se schimba radical. Spre rusinea mea nu stiu sa dansez decat asa, de gura lumii. Desi simt muzica , cand trec la miscare nu-mi iese si pace. S-au straduit de-a lungul vremii sa ma invete mai multi dar, eleva din mine a ramas corigenta...Am vazut sambata trecuta pe Tvr1 filmul"DANSAM?"cu Richard Guere si...din nou mi-am dorit sa fi stiut sa dansez. Poate ar trebui la vara, cand timpul imi va permite sa incerc din nou, desi cam stiu finalul...
Imi place si dansul pe gheata...patinajul acest sport pe care-l porti face la orice varsta , cum zice un prieten, dar aici nici macar nu am incercat, am ramas la stadiul de spectator si cred ca asa voi ramane pana la moarte.
Un dans e inceputul unei idile sau poate e sfarsitul ei... "Dansul este puţină nebunie care ne face tuturor mult bine." ...."Dansul este limbajul ascuns al sufletului."....."Dansul este poezie tăcută."... " Dansul este o exprimare verticală a unei dorinţe orizontale.".....
Nu stiu voi ce planuri aveti pentru azi... eu, voi dansa in familie!

8 comentarii:

loristiuj spunea...

neaţa!
Da, şi eu o să dansez azi... printre dosare şi registre, fir-ar să fie că nu le mai termin!
Eu credeam că nu ştiu să dansez... adică mă zbânţuiam eu pe melodii, da asta nu se prea chema dans... Şi uite că în anul 2 m-am îndrăgostit... şi dansul a venit natural o dată cu îndrăgosteala. Acum nu îmi mai e ruşine să dansez, mă mişc şi gata! Şi-mi place...

A, în facultate, prin ultimul an, chiar am participat cu Cătălin în discotecă la un concurs de dans :-) am luat locul II - pentru locul I, Cătălin ar fi trebuit să-şi scoată tricoul şi n-a vrut, domle!

Asta e! În schimb patinez de pe la 10 ani şi o fac de fiecare dată cu mare, mare drag!

Chiar, vreau să merg în Bucium la patinoar! Vii??

Anonim spunea...

SI MIE IMI PLACE LA NEBUNIE DANSUL!!!!
TU STII ASTA FOARTE BINE!!
DACA DANSEZI IN FAMILIE,MUSAI TREBUIE SA VIN LA TINE!!!

loristiuj spunea...

iaca, mi-am adus aminte de malodia asta a lui katie Melua (eu mă topesc pe cântecele ei :-)

ti-o dedic azi - http://www.trilulilu.ro/renny91/8b610e8fae99c9

să scoţi poze la dansul de azi :-)

starsgates spunea...

:)Eşti cu adevărat un om fericit, elite, dacă dansezi în familie.:)

elite spunea...

Dragele mele, singura parte din mine care danseaza acum seara este creierul...si am o durere de cap de la dansul lui ceva de speriat. Va rog sa nu ma invidiati!

pescarusul argintiu spunea...

Elite, dansul e o expresie speciala de manifestare a artei, foarte draga sufletului meu. Gustam cu multa intensitate aceasta forma placuta de relaxare si revigorare trupeasca si sufletesca in anii de liceu pe la petrecerile colegilor si apoi mai tarziu, dar cu frecventa mai rara, in anii facultatii, prin discoteci sau reuniuni festive.
Dupa aceste senine perioade ale vietii, ocaziile au fost cu totul sporadice, apoi cand a venit fetita mea pe lume am inceput sa dansez cu ea in brate de cand avea 2 saptamani de viata si atunci i-am vazut inflorind pe chip primul zambet :)
A fost un moment unic, emotionant, ramas adanc imprimat in sufletul de mama.
Ma bucur ca dansul ti-a ramas ca o pasiune vie si un vis de implinit.

Paul spunea...

Dansand ,traiesc,odata cu el simt pulsul vietii si inima tresarind de fericire,iar daca partenerul pluteste in acelasi ritm alaturi de mine,pulsul inimii devine unic.

elite spunea...

Pescarusule sa dansezi si cu nepotii asa cum ai dansat cu fetita ta...vei incerca atunci alte si alte sentimente unice...

Paul sa inteleg ca esti un pasionat dansator....fain

http://vorbimromaneste.wordpress.com/