luni, 23 februarie 2009

O zi cu belele

Plec dimineata,destul de vesela la servici. Ajung la parter si ma gandesc:oare am inchis usa?Ma urc in lift apas si,la etajul 5 sau intre 4 si 5 stop.Incerc sa ies cumva, sa mai urc sa mai cobor..nimic.Caut disperata telefonul dar..il uitasem desigur pe biblioteca. Buuun!Mai apas o data si porneste.Ajung, verific usa...era inchisa bine de tot.
Merg la scoala si, dupa ore ma duc sa-mi platesc datoriile pe la furnizori.Aveam o problema cu Romtelecomul.Stau la o coada considerabila pentru a afla ca nu era coada care trebuie.Imi iau zambetul de zile negre si ma postez evident la un alt ghiseu. Ajung acasa..Nimeni nu ma asteapta cu masa, nimeni nu a strans patul...Dar asta deja e normalitate.Vine Madalin de la scoala."Mama, mi-a furat telefonul in autobuz."..Incarcase cartela cu 9 euro si,mai avea in el si un card de 4 G.Imi vine sa -mi strig fericirea pe strazi! Ma asez cuminte la birou unde,dupa 4 ore de munca nu mai vreau nici mancare,nici lectii nimic.Ma culc poate nu s-o mai intampla nimic. O seara linistita,fara evenimente neplacute,va doresc!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Draga mea,chiar ca ai avut o zi....
Gata !!!Ti-ai facut norma de necazuri pe anul asta!!!!!
De-acu numai bucurii te-asteapta!!!
Poate...cineva se va gandi macar patul sa-l faca!!!
Ce ma mira pe mine ,este caeu il stiu pe Mada un baiat care era foarte harnicut!!!
Imi amintesc cum spala el niste vase la bucatarie dupa o petrecere!!!
Si n-am visat!!

loristiuj spunea...

eu credeam că ieri EU am avut o zi aiurea, dar mi-ai arătat că se poate şi mai rău... deci să apreciez binele pe care-l am :-)

pescarusul argintiu spunea...

Aceste mici necazuri ne obosesc si se ne amarasc de multe ori curgerea rutinata a zilelor obisnuite.
Daca ai avut puterea sa faci atat de repede bilantul si sa te radiografiezi "la rece", inseamna ca detasarea te va ajuta sa mergi cu fruntea sus, inainte.
Chiar daca au fost neplaceri, blocaje sau pierderi, pe ansamblu, stim deja ca totul se transforma, nimic nu se pierde cu adevarat.
Cu siguranta ca pe undeva s-a conturat si un castig, care sa conteze si sa te insenineze.
O zi frumoasa, plina de bucurii!

http://vorbimromaneste.wordpress.com/