vineri, 6 februarie 2009

DIN NOU ACASA

Bine v-am regasit dragii mei prieteni virtuali! Dupa atatea zile de vacanta, m-am intors din nou acasa...Cine a zis :"fie painea buna, rea tot mai bine in casa mea",bine a mai zis! Pentru inceput am facut un colaj dintr-o parte a pozelor...Am vizitat: Muzeul apelor din Falticeni, Cetatea de Scaun din Suceava, Manastirea Humorului, statiunea Vatra Dornei si statiunea Borsa, castelul lui Dracula de la Tihuta, am fost si la Prislop unde era cea mai frumoasa zapada... La intoarcere am vizitat parcul zoologic din Piatra Neamt, lacul Bicaz unde din pacate nu ne-am putut plimba cu vaporasul...Am fost la casa memoriala George Cosbuc si Rebreanu, intr-un cuvant ne-am atins toate obiectivele... Cei mai curajosi au incercat telescaunul din Borsa, altii doar saniutele...S-au facut gratare si focuri, s-a dansat afara la -3 grade..dar parca mai conta...Voi spune cateva cuvinte despre locul unde am fost cazati:Pensiunea Dornelor se caracterizeaza printr-o caldura excesiva in camera si o raceala ...excesiva a personalului...Mancarea, la un pret destul de mare era de o calitate inferioara iar mirosul de transpiratie al chelnerului iti facea greata de-a dreptul. Desi am fost 46 de persoane nu am avut dreptul sa punem muzica, sa ne distram iar la plecare...ne-au scos datori niste prosoape inexistente pe care elevii le-au platit la 20 lei bucata...Cine pleaca cu prosopul acasa sau mai bine zis cine nu vine cu prosopul de acasa? Am platit si am plecat dar acolo nu ne mai intoarcem niciodata.Asa cum am mai spus cazare ca in Apuseni la vila VANK , rar e de gasit...O seara super va doresc si evitati "pensiunea prosoapelor"cum au botezat-o elevii!
Posted by Picasa

6 comentarii:

loristiuj spunea...

hei... Bine ai revenit acasă!!! :-)

Humor e unul dintre locurile mele preferate din ţară... :)

Paul spunea...

Bine ai revenit,vad ca peripetiile nu au lipsit:),totusi ati avut un program incarcat si vad ca ati reusit sa vizitati locuri minunate, pacat ca,Apusenii au adus dezamagire.

pescarusul argintiu spunea...

Elite, ma bucur ca ati revenit sanatosi din odiseea aceasta plina de peripetii si obiective turistice!!! :)
Peste ani, iti vei aminti detasata si amuzata "povestea prosoapelor", important este ca pe total, a fost "plus" de impresii, voiosie si zburdalnicie!

elite spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
elite spunea...

Lori poate facem excursie comuna...
Paul, nu ai inteles.. Apusenii si mai ales Arieseniul este locul in care ma voi reintoarce mereu cu drag.In acest an am facut doua excursii acolo:Arieseni, Pestera Scarisoara, Pestera Ursilor...Locuri si oameni minunati.Acum am fost cazati la Vatra Dornei...pentru prima si ultima data.
Pescarusule, ai dreptate...Fiecare excursie isi are povestea ei, amintirile ei, grupul ei.Una peste alta pot spune ca ne-a iesit si de aceasta data!
(Tasta cu O imi face necazuri din acest motiv am eliminat comentariul)

Anonim spunea...

CE DOR MI-A FOST DE TINEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!
IMI PARE RAU C-AI PATIT ASA CEVA LA "PENSIUNEA PROSOAPELOR"!!!!
DAR NU LE-AI BATUT OBRAZUL???
CARE E ADRESA LOR DE MAIL???
SA LE TRIMIT CE AI SCRIS TU,SI SA VADA SI COMENTARIUL MEU,MAMA LOR DE NESIMTITI!!!!!!!
BINE CA ATI REVENIT ACASA!!!

http://vorbimromaneste.wordpress.com/