miercuri, 11 februarie 2009

Dosare personale

Este trecut de miezul noptii...Am cautat tot felul de hartii, de acte, diplome...toate la un loc sa spuna lumii intregi cat sunt de buna.Un puternic sentiment de greata m-a cuprins cand am vazut dosarul mare pe care l-am realizat.Cu el ies in fata lumii...dar, din el, glasul elevilor mei nu se aude si multumirile lor eu le-as aseza pe prima pagina...Sa nu mai aiba oare scoala nevoie de mine? Nu stiu, maine voi afla cum stau lucrurile.Deocamdata, privesc la dosarul stufos si stiu sigur ca ce am pus acolo e real...restul ...cum va dori Dumnezeu.

6 comentarii:

loristiuj spunea...

dosariada asta e o mare porcărie. cred că pe undeva toţi suntem vinovaţi, ne-o facem singuri. De când există dosare nu se mai lucrează în echipă, lumea e suspicioasă, se pun prietenii la îndoială. Păcat!

dacă pot să ajut cu ceva să mai crească dosarul ăla :-) să-mi spui!

elite spunea...

Lori, multumesc din suflet.Imi face bine sa te stiu aproape.

pescarusul argintiu spunea...

Desi nu sunt prinsa in angrenajul sistemului de invatamant, inteleg ca va confruntati cu multe tensiuni si frecusuri in aceste zile.
Elite, iti tin pumnii, nu poate fi decat bine cu o zestre atat de nobila si onoranta stransa in dosar!

Anonim spunea...

Nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme. Nici macar nu-mi dau seama ce vor sa dovedeasca in urma acestei actiuni. Din pacate, "globalizarea" inseamna in situatii de genul asta, cernerea tuturor "indivizilor" pe baza acelorasi criterii.
E plina lumea de oameni care se plictisesc. E o vorba destul de veche (dar pe care nu o pot scrie aici) si care zice ca: In lumea asta prost facuta ... De aici, cine stie continuarea isi da seama la ce am vrut sa ma refer. Succes! ... desi, eu nu imi fac probleme in ceea ce te priveste.

Anonim spunea...

Mai iubita!!!
Esti ultimul om din lume care ar trebui sa-si faca probleme!!!!
Pai daca scoala nu mai are nevoie de profesori ca tine,se duce naibii totul!!!!!!!
Scuza-mi limbajul....

elite spunea...

Pescarusule,lipsa copiilor de la o scoala antreneaza cum e si normal, eliminarea profesorilor.Acest lucru se realizeza in urma unui concurs de dosare care analizeaza nu doar calitatea de prof. de matematica ci, multe , multe alte activitati.Am fost in comisiii de acest fel si am vazut cum dosarele se umplu cu hartii fara relevanta din punctul meu.Acest lucru ma ingrijoreaza...Multumesc pentru incurajari!
Cristi,multumesc pentru incredea pe care mi-o acorzi.Sper din suflet sa fiu partasa la o evaluare corecta.Sa-mi tii pumnii in continuare!
Dana,stii bine ca se poate orice,in aceasta societate romaneasca...Dar eu voi reusi...Sunteti atattia alaturi de mine!

http://vorbimromaneste.wordpress.com/