joi, 14 ianuarie 2010

Dan Bitman si comunicarea

Dintre formatiile romanesti de muzica,Holograful este pe primul loc in sufletul meu.Imi place muzica lor si da,imi place Dan Bitman,acolo pe scena sau,alaturi de Antonio in SRL-ul sau. Intrebarea este ce cauta Dan Bitman la ministerul de finante?Intamplarea face ca ieri ,fara sa vreau,am ascultat declaratii unele din ele puerile,altele de rasu-plansu.Una din ele ne amintea noua,celor de rand,ca cei de la putere traiesc intr-o alta lume(lipsita evident de grija zilei de maine),vorbesc o alta limba,(care nu este neaparat corecta),sunt prea ocupati(au de citit ziare,fac cumparaturi online),prea obositi(dorm cu sforaituri in Parlament) si,cu toate acestea pe cap nu se mai pot intelege cu noi.Trebuia un traducator al gandurilor,ideilor,hotararilor,puterii,pentru ca noi,plebea sa intelegem...Credeti ca este cineva care nu a inteles ce inseamna "disponibilizare", "somaj", "saracie","lipsuri", ma indoiesc...
Traim un circ de prea mult timp,un circ la care asistam platind un pret enorm:viitorul copiilor nostri. O alta faza a zilei de ieri.Domnul Honorius Prigoana este intrebat "cu cati de i se scrie sa fii?"EVIDENT CU UN I"...desigur un i de la idiot!
Unde esti tu "Tepes Doamne!!!???"

8 comentarii:

Cristian.pirvu@astasunt.eu spunea...

"Dan Bittman spune că îl cunoaşte pe Sebastian Vlădescu de câţiva ani, merg împreună la petreceri... " Asta ar fi un raspuns. Adevarul e ca uite de ce se reduc salariile. Pentru a da bani oamenilor cu care mai mergi la o petrecere, mai razi la o cafea. Necunoscute sunt caile ministeriale.

loristiuj spunea...

păi vorba cântecului lui Bittman: Banii vorbesc... :-))

Geanina Codita spunea...

Nu scăpăm în veci de criteriile de selecţie implementate de statul român.

Seară faină!

Dana spunea...

Dan Bitman???Sunt rupta de realitate...
Imi place si mie...tare....
Dar daca se baga in asa ceva....

angi spunea...

L-au aruncat acolo ca pe o nuca in perete.Cam atat o sa si faca!:(

Julie spunea...

In ceea ce-l priveste pe Dan Bittman si Holograf, jos palaria! Dar ca "translator" la Ministerul de Finante ... Pacat ca se baga in asa ceva! Sau poate ne-o comunica vestile rele pe versuri si muzica.

In ceea ce-l priveste pe Honorius Prigoana, daca bietul de el a facut scoala in SUA, cum sa stie sa "vorbeste" corect romaneste?

elite spunea...

Cristi am auzit si eu declaratia asa ca, nu-mi ramane decat sa te rog ca in cazul in care ajungi ministru sa nu uiti de mine!

Lori si cat vorbesc banii astia!!

Geanina oare vrem sa scapam?

Danilica serviciul asta nu-ti prea prieste...


Angi,de acord!Si el are o parte de vina.

Julie cred ca daca nu e asa disperat,va renunta de buna voie...Dar mai stii?

CORA spunea...

Se pare ca e o strategie des utilizata in lumea politica. Utilizarea imaginii unui personaj iubit de cetateni...
Si mie imi place Bittman!

http://vorbimromaneste.wordpress.com/