vineri, 29 ianuarie 2010

Mutule,Mutule

Din nou pe banca acuzatilor...Din nou drogat...Din nou orb la miile de copii pentru care reprezinta un idol...De ce ?Cand ai prea mult,Dumnezeu iti ia mintile....Eu alta explicatie nu gasesc!
"Conform Gazzetta dello Sport, Adrian Mutu a fost găsit pozitiv cu sibutramina (o substanţă stimulantă care anulează parţial oboseala) la un control antidoping inopinat care a avut loc după partida de campionat cu Bari. Comitetul Olimpic Italian a anunţat că a depistat rezultate pozitive printre substanţele care au fost analizate în cadrul laboratoarelor de la Roma. Fiind recidivist după episodul Chelsea, când a fost suspendat 7 luni după consumul de cocaină, Adrian Mutu riscă o suspendare între unu şi patru ani. În aceste condiţii, cariera de jucător profesionist a lui Mutu este pusă sub semnul întrebării, ţinând cont de faptul că fotbalistul are 31 de ani. Pentru ca Decizia Comisiei Antidoping sa fie una finala este nevoie ca şi proba B să confirme acest test.

SibutraminaSibutramina este o substanţă care poate fi de obicei găsită în medicamentele care te ajută să slăbeşti, ea având rol de a inhiba apetitul. Acest medicament este prescris în mod obişnuit doar persoanelor care nu au reuşit să piardă din greutate cu ajutorul metodelor convenţionale de slăbire: dietă specifică şi exerciţii fizice.

10 comentarii:

Judy (Erzsébet Iudith Fat) spunea...

Da....Mare Mut,Mutu asta!!!

angi spunea...

Pana la urma Dumnezeu nu doarme!
Ma bucur ca asupra baietilor mei nu a avut nici un efect Mutu.

Ana-Maria spunea...

Deci asta nu se decize...a tras pe nas , acum trage pe gura...il lasa si cea de-a doua Desdemona...din bine in mai bine...pfuai...si numele ii este predestinat...parca ma apuca mila pentru el!

dyanna spunea...

Asa e cand se urca celebritatea la cap...

kis spunea...

Ce iti e si massmedia asta!auzi tu cica briliant!
isi merita soarta.

Tivadar Emanuel spunea...

Sincer nu mi-i deloc mila de el ....dar deloc. daca e prost....sau mut...sau cum vreti sa o luati ....

elite spunea...

Judy,mare si prost...

Angi,eu stiu multi pusti care viseaza la viata lui.Poate e bine ca apar si momente dintre acestea...

Ana Maria,mila?Nu,nici vorba...Acum nu mai este copil...e tata a trei copii...e vorba de caracter...

Dyanna,de acord!

Eamnuel,ne e mila atunci cand se accidenteaza alergand pentru cele trei culori dar acum,acum nu poate fi decat dispret...

elena marin-alexe spunea...

Sper sa nu fie ceva grav si sa nu se ajunga la suspendare.Oricum ar fi cred ca a fost o greseala si nu a fost cu intentie.
Si mai este ceva: Cine sunt eu, sa-mi dau cu parerea sau sa arunc cu piarta intr-o valoare a poporului meu? Daca as fi adus macar un sfert din laurii pe care i-a asezat el pe fruntea Romaniei, poate ca as avea dreptul sau nici atunci.
Numele Mutu va dainui in panoplia sportivilor de aur indiferent de greselile lui si de parerile nonvalorilor din mass-media care-si permit sa-l judece. O seara frumoasa iti doresc draga mea.

elite spunea...

Elena iti respect opinia!Si Hagi a fost mare si n-a avut nevoie de atatea scandaluri dar,cine stie poate e vorba de generatii.

elena marin-alexe spunea...

Sau poate e vorba de anumite particularitati ale personalitatii unora...sau pur si simplu-o simpla greseala.
Personal nu-mi place sa acuz valorile, chiar cand acestea au pacare mari.Exista un Judecator al tuturor oamenilor.
Iti doresc o saptamana frumoasa ci binecuvantarea LUI!

http://vorbimromaneste.wordpress.com/