luni, 1 decembrie 2008

Nu-mi distrugeti idolul!!!!!!!!!!

Ieri am avut o zi grea...Nici eu nu stiu cum am rezistat 12 ore... In fine , a trecut si in curand o iau de la capat...Dupa aceste ore de munca, am deschis alene televizorul si asteptam ca Mos Ene sa-si faca simtita prezenta.

Pe un canal (nu conteaza numele) era o emisiune mondena, unde ,era luata la purificat nimeni alta decat, Angela Similea.Am citit atat de multe despre ea incat nu prea mai sunt noutati dar, ideea de a o revedea imi face oricand placere. Angela Similea este de vreo 25 de ani cea care imi insoteste gandurile. Am plans ascultand muzica ei si, era o perioada cand aveam impresia ca fiecare cuvant spus de ea se refera la mine, la viata mea . Am ascultat, fara sa exagerez toate melodiile ei si, pe vremea adolescentei imi cumparam poze cu ea (si cine a trait acele vremuri comuniste stie ca nu se gaseau asa usor ca acum).Intr-un cuvant eu sunt o Angelista!

Ceea ce m-a iritat pe mine la acea emisiune era in primul rand timpul la care se vorbea despre"Angeluca mea"-trecut. Se imbraca , frumos, era o doamna...Mai oameni buni eu n-am vazut-o niciodata imbracata urat...Si este o doamna si cand doarme. Apoi a mai aparut dnul Horia Moculescu care era atat de patruns de acele intimitati pe care le spunea despre ea, intimitati pe care ea nu le-a ascuns niciodata,incat am inchis televizorul cu scarba.(De si-ar vedea de viata lui ca...)

Dar, poate ca asa suntem noi romanii..simtim o placere macabra in a ne bate joc de oamenii buni, care ne reprezinta. Oricum spune cine ce a spune eu tot consider ca nu-i pacat "sa mori de dragoste ranita".....

2 comentarii:

Anonim spunea...

Nimeni nu-ti poate distruge idolul.....
Angela e o femeie cu totul deosebita....
Cum cineva se ridica deasupra "mediei",cum se gaseste cate un neica nimeni sa-l loveasca!!

Anonim spunea...

minunat blogul,dna profesoara.cred ca avem un lucru in comun:angela similea.va invit sa facem un schimb de link-uri.angela este pentru mine esenta de gand si de ...viata!un artist unic,cu o voce minunata.mi-a luminat intrega existenta.
cu drag,
Loredana

http://loredanapaunescu.wordpress.com/

http://vorbimromaneste.wordpress.com/